Op het schiereiland Yilanci Burnu, wat Slangeneiland betekend en naast het Vogeleiland ligt, heeft men in 2004 twee beachclubs gebouwd. Dit zijn de clubs voor de verwende en luxere strandgangers.
Necco is een kleinere club met mooi uitzicht,restaurant,terras,bar en strandstoelen en parasols. Yade is de andere club en tevens een van de grootste van Turkije.Hier biedt men 17.000m2 beach-plezier. Geen zand,wel veel gras,houten plateaus en steigers aan zee. Groot luxe restaurant en apart een grote bar/disco op palen in zee gebouwd. Yade is veel gebruikt in film- opnames,ook voor de serie Costa. 
In de avond verschuiven de activiteiten naar twee grote platforms in zee . Hier is een groot restaurant en de eigenlijke club gevestigd.

Ten zuiden van Ladies Beach vind je nog een Beach club genaamd Greenbeachclub. Deze club is niet erg groot, maar wel gezellig.
Ladies Beach is het bekendste en drukste zandstrand van heel Kusadasi. Ladies Beach heeft zijn naam te danken aan het feit dat de dames van Kusadasi hier vroeger (zonder heren) onbeschaamd konden gaan badderen. Momenteel heet dit hele gedeelte van Kusadasi "Ladies Beach", volgebouwd met kleine hotelletjes, pensions en zomerhuisjes. Ladies Beach heeft een heel gezellige boulevard met veel terrasjes en winkeltjes.
Het strand ligt in een mooie zandbaai en loopt
heel langzaam af onder water, zodat je
makkelijk 20 tot 30 meter de zee in kan lopen,
terwijl het water dan nog maar tot aan je
middel komt. Ideaal voor kinderen. Het strand
is maar een kilometer lang en niet erg breed.
Je zou het het meest spaanse strand kunnen
noemen. Druk, gezellig, parasols, terrassen,
zonnebedjes, alle watersport: kortom alle
ingrediententen voor het zomergevoel dus !
Om te beginnen zijn er Langs de boulevard van Kusadasi diverse kleine stranden. Hier kun je, met uitzicht op de haven en de cruiseschepen heerlijk genieten van de zon. Het centrum is heel dicht bij, zodat je na je strandbezoek kunt relaxen op de terassen in het centrum. Paraderen langs de boulevard van ongeveer drie kilometer is een ontspanning op zich.
Pamuçak is een 7 km lang strand wat ongeveer 10 km ten noorden van Kusadasi ligt. Het is een lang en breed (60m) strand dat de natuurlijke grens vormt tussen het einde van de Kucuk Mendederes rivier-delta en de zee. Het strand gaat over in een duin-gebied, afgewisseld met moeras-achtige stukken. Prachtige natuur en oorspronkelijk een vogelreservaat maken dit strand bijzonder geschikt voor strandwandelingen. Er is maar één toegangsweg naar dit strand en die is te bereiken met de Kusadasi-Selçuk lijn. Waar deze weg het strand bereikt zijn wat eenvoudige strand-restaurants en een paar strandstoelen en parasols te huur. Maar ga je links of rechts hiervan dan heb je aan weerszijde kilometers leeg strand.
Kustur Beach heeft zijn naam te danken aan het gelijknamige holiday-park dat hier direct aan ligt. Het strand met boulevard, is ongeveer 2 km. lang en ligt
in een vrij rustige baai.
In de morgen bijna altijd
een rustige zee, maar
s'middags vaak golven.
Dat is lekker, ware het
niet dat bij Kustur vlak
voor het strand nogal wat
rotsen in het water liggen.
Via een aantal grote betonnen
pieren kun je ongehinderd wat dieper water kan bereiken. Het strand is meestal vrij rustig. Er zijn wel parasols en strandbedden, watersport en een paar terrasjes.
Ongeveer 6 km ten zuiden van Kusadasi begint een strand dat helemaal door loopt tot aan het Nationale Park bij het plaatsje Güzel-Çamli. Als je vanuit Cypress Hill direct naar de kust gaat kom je op dit grote, lange strand uit. Dit strand heet dan ook Long Beach en heeft op het zuiden uitzicht op het gebergte van Milli Park en aan de overkant zie je het Griekse eiland Samos  liggen. Het totale strand is 15 kilometer lang. Aan Long Beach zijn veel hotels gebouwd. Ga je met de dolmus naar Long Beach dan zijn de eerste stranden het meest toeristisch met de meeste faciliteiten. Hier vindt je ook een aantal van de grotere hotels. Parasols, ligbedden en watersport zijn hier volop aanwezig. Hoe verder je naar het zuiden gaat hoe minder toeristen je tegenkomt. Het strand is een zandstrand, wat langzaam afloopt in zee met hier en daar wat kiezels.
Bij de belangrijkste strandtoegangen van Long Beach vindt je verschillende strandclubs met de exotische namen als: Long Beach Club, Silver Sand Beach, Gold Beach, Paradice Beach en Love Beach.
Al deze strandclubs verhuren stoelen en parasols. Verder zijn deze clubs voorzien van terrassen waar je kunt eten en drinken.
SILVER SAND BEACH
Het dichtsbijzijnde strand vanuit het huis op Cypress Hill is Silver sand beach. De afstand is ongeveer 1500 meter lopen, fietsen of rijden. Het strand is niet breed, maar wel schoon en netjes. Het heeft wel een leuke boulevard langs het strand.
Ieder half uur vertrekt er een dolmus vanaf Kusadasi centrum naar het 30 km. zuidelijker gelegen Milli Park (Nationaal Park). De stranden van Milli Park hebben zonder meer de mooiste natuurlijke omgeving denkbaar. Een kristalheldere zee voor je en achter je het woeste gebergte van het Dilek schier-eiland, wat vanuit zee oprijst tot wel 1200 meter hoogte. Na binnenkomst in het park krijg je na 1 km aan de rechterkant een weggetje dat naar "Icmeler", het eerste en enige zandstrand, gaat. De volgende stranden zijn kiezelstranden. Op alle stranden vind je picnic-tafels, parasols, strandbedden, douches en toilet-gelegenheden. Er zijn kleine restaurants en de zee heeft vaak een redelijk golfslag.