Het park Cypress Hill ligt op ongeveer 10 kilometer ten zuiden van Kusadasi-centrum en ongeveer 1500 meter van de zee en het strand. Het dichst bijzijnde plaatsje is Soguçak, een gehucht wat nog in ontwikkeling is. De wat grotere plaatsen in de omgeving zijn Duvatlar en Söke. 
Cypress Hiil is gesitueërd op een glooiende heuvel wat garant staat voor een schitterend uitzicht.
Cypress Hill bestaat uit zo'n 38 villa's en is voorzien van een centrale ingang. Een portier bewaakt het terrein en zorgt tevens voor het beheer van de villa's. Villa nr. 6 is heel centraal gelegen en ligt tegenover de algemene ruimte voor een park en zwembad. De algemene voorzieningen worden goed onderhouden.
De plannen voor een centraal zwembad met een bar en een gemeenschapsruimte zijn nog niet uitgevoerd. Mogelijk zal er een klein zwembad in een groot park worden aangelegd, omdat de meeste huizen zijn voorzien van een eigen zwembad.
Het huis heeft vier tweepersoons slaapkamers en drie badkamers.een Verder een grote woonkamer en een woonkeuken. Alle kamers zijn voorzien van airco's. Buiten zijn twee balkons en drie terrassen.
Hiernaast is in een lightbox weergegeven om u een indruk te gegeven van de villa.
Sleep met de muis over de foto's om een vergroting te zien.